گروه های مراقبت تغذیه ای افراد آسیب پذیر حوادث غیرمترقبه تشكیل شود
نوشته شده توسط : abbuse

'احمدرضا شجیعی ' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: در شرایط اضطراری عمومی و پیچیده و به هنگام وقوع حوادث غیرمترقبه، شاخص وزن بر قد، بهترین شاخص برای ارزیابی و پایش وضعیت تغذیه و غربالگری گروه های آسیب پذیر محسوب می شود.

وی تاكید كرد با توجه به وجود بیماری ها و كمبود ویتامین ها و مواد معدنی باید تغذیه افراد مصدوم و بیمار با قید فوریت و توزیع بسته غذایی آماده برنامه ریزی و عملیاتی شود.

شجیعی با بیان اینكه گروه های آسیب پذیر به هنگام وقوع حوادث بیشتر در معرض مشكلات و خطرات تغذیه ای قرار می گیرند از كودكان كمتر از 6 سال، مادران باردار و شیرده، سالمندان، بیماران، خانواده های پر جمعیت، افراد تنها و یا بی سرپرست به عنوان افراد گروه های خاص نام برد.

اجتمام**7029 ** 1569**





:: برچسب‌ها: پاییز ,
:: بازدید از این مطلب : 520
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: